KSO deelt de keep(st)ers in naar niveau in kleine groepjes van 4 tot maximaal 5 keep(st)ers zodatr er maximaal aandacht is en een ieder op zijn of haar niveau de training kan volgen. Naast het aanleren of verder ontwikkelen van de vaardigheden voor de keep(st)er traint KSO voornamelijk in spel- en wedstrijdvormen. Uitgangspunt daarbij is dat de keep(st)er het uiteindelijk in een wedstrijd zal moeten laten zien.

KSO deelt de keep(st)ers in naar niveau in kleine groepjes van 4 tot maximaal 5 keep(st)ers. Een ieder volgt op zijn of haar niveau de training. Naast het aanleren of verder ontwikkelen van de vaardigheden voor de keep(st)er traint KSO voornamelijk in spel- en wedstrijdvormen. Uitgangspunt daarbij is dat de keep(st)er het uiteindelijk in een wedstrijd zal moeten laten zien.

Aandacht voor de techniek maar ook voor de voetballende vaardigheden van de hedendaagse en meevoetballende keep(st)er. KSO is één van de weinige keepersscholen die, naast de specifieke keeperstrainingen, tevens de voetbaltrainingen integreert in de trainingen.  De ontwikkeling en het spelplezier van de keep(st)er staan centraal en KSO zet in op een begrijpende leerlijn. Er wordt op een drietal niveaus getrinad, te weten ; basis-, gevorderd- en topniveau.

Met diverse scoutingsapparaten van BVO's onderhoudt KSO nauwe contacten. Sinds 2014 zijn al veel KSO-keep(st)ers doorgestroomd of hebben stagetrainingen gevolgd bij verschillende jeugdselecties van o.a. de KNVB, de FC Twente-Academy, de voetbalschool van Go Ahead Eagles, de Graafschap, PEC Zwolle, de Prestige Football Academy, Twentse Talent teams, Twents Regioteam Meiden en of diverse Kreisauswahlen (regioselecties) in Duitsland.

OLDENZAAL

Vrijdagavond 17:45 - 20:15 uur
Zondagochtend 09:30 - 12:15 uur

Voetbalvereniging
ZVV DE ESCH
Operalaan 100
7577 CJ ENSCHEDE