KSO

KEEPERSDAGEN


Naast het faciliteren van de keeperstrainingen organiseert KSO in de vakanties tevens diverse keepersdagen. Dit doet KSO niet in de reguliere vorm van een trainingsdag maar in de vorm van een keepersbattle. Een spectaculair keepersevenement waarbij zowel de keep(st)ers maar ook begeleiders / ouders een dag lang kunnen genieten van spannende battles. Oftewel, keep(st)ers strijden in teams en in toernooivorm tegen andere battleteams uit de regio om vele mooie keepersprijzen.

Een keepersbattle is het meest favoriete spelonderdeel van iedere keep(st)er. Anders dan bij reguliere keepersdagen, waarbij het accent ligt op de training, wordt tijdens een keepersbattle, in teams van 2 tot 3 keep(st)ers, een hele dag gestreden tegen andere battleteams uit de regio of elders uit Nederland. Keep(st)ers in de leeftijd van 9 tot en met 16 jaar, prestatief of recreatief, kunnen deelnemen aan een keepersbattle. Tijdens een geheel verzorgde dag kunnen zij zich uitleven in de onderlinge battles, die garant staan voor vele reddingen maar ook de nodige doelpunten! Tijdens een keepersbattle ontvangen de deelnemers voldoende drinken en een gezonde lunch en niemand gaat met lege handen naar huis. De deelnemers doen verder GRATIS mee aan een keepersloterij en ontvangen aan het eind van de dag een herinneringsmedaille.

Battles (combiwedstrijdjes van keepersoorlog en duel 1 tegen 1) zijn wedstrijdjes op kleine speelveldjes (battlefields), waarbij de doelen op korte afstand van elkaar staan. De keep(st)ers zullen al hun voetbal- en keeperskills moeten aanwenden om tot scoren te komen en of om tegendoelpunten te voorkomen. Het wedstrijdelement en live-tussenstanden maken het superspannend. Tot op het laatst volop concentratie, een gezonde wedstrijdspanning en bovenal veel spelplezier.

Meer info en inschrijven    WWW.KEEPERSBATTLE.NL

EERSTVOLGENDE
KEEPERSDAGEN