JEUGDKEEPERSDAGEN - KEEPERSBATTLES

KSO organiseert diverse keren in de vakanties jeugdkeepersdagen in de vorm van keepersbattles. Keepersbattles zijn de meest spectaculaire en best bezochte jeugdkeepersdagen in de regio.


Tijdens de KSO-jeugdkeepersdagen kan je als keep(st)er in teamverband deelnemen aan een zogenaamde ‘keepersoorlog’ in toernooivorm. Dat betekent een dag lang strijden in battles tegen andere keep(st)ers / battleteams uit de regio waarbij je één van de vele (wissel)bokalen kunt winnen en of je zelf in de kijker kunt spelen van de BVO-scouts die regelmatig de KSO-keepersbattles komen bezoeken.

Battles zijn wedstrijdjes van 7 minuten onder leiding van een scheidsrechter. Op een klein veldje probeer je zoveel mogelijk te scoren op het doel van je tegenstander via schoten, worpen, volleys, dropkicks en of voetballend via een duel 1 tegen 1. Zelf verricht je samen met je teammaatje (s) de meest spectaculaire reddingen om de battles winnend af te sluiten. Je speelt 10 tot 12 battles op een dag en waar mogelijk zelfs spannende (kruis)finales. De spelregels en de live tussenstanden maken de battles superspannend.

DAGPROGRAMMA
Een keepersbattle begint om 09:30 uur en duurt tot circa 15:30 uur. Na in de ochtend nog een uitleg en een demonstratie volgt er een gezamenlijke warming up waarna vanaf 10:00 uur de battles beginnen. Afhankelijk van de wensen van de gastverenigingen zijn keepersbattles geheel verzorgde dagen waarbij een gezonde lunch en drinken is inbegrepen. Tijdens een keepersbattle maak je automatisch kans op leuke keepersprijzen waaronder o.a. de gesigneerde wedstrijdhandschoenen van profkeepers. Aan het eind van de dag is er een prijsuitreiking en ontvangt iedere deelnemer herinneringsmedaille.

DEELNAME
De deelname staat open voor jeugdkeep(st)ers in de leeftijd van 8 tot en met 16 jaar. Volgens de richtlijnen van de KNVB kan er worden ingeschreven in de categorieën O9, O11, O13, O15 en O17. Inschrijven kan per team (min. 2 - max. 3 ) of individueel. Bij individuele inschrijving bemiddelt de organisatie bij het zoeken naar een team.
Tijdens de KSO Keepersbattles is er regelmatig een BVO-keeper aanwezig.

INFO en INSCHRIJVEN

Data en meer info en of inschrijven klik hieronder
WWW.KEEPERSBATTLE.NL